Heb je een studieboek met scratchcode?

Ga naar Ik verhuis mee en klik "Activatiecode verzilveren". Heeft u vragen? Bekijk de FAQ

StudieCloud is

StudieCloud...

leert je meer omdat je altijd en overal toegang hebt tot:

  • toetsen en samenvattingen van de auteurs van het boek
  • de volledige inhoud van het originele studieboek
  • jouw eigen notities bij het boek

Bekijk hoe StudieCloud werkt

Klik op de oranje balk voor meer informatie over de demonstratiehoofdstukken
van het boek Anamnese en lichamelijk onderzoek.

 boeken in StudieCloud Toon alle boeken

Gebruikers over StudieCloud

‘Wat moet ik met de online versie van mijn studieboek’, was mijn eerste reactie. Maar … de toetsen helpen je nog gerichter te studeren, de samenvattingen met hun verwijzingen geven de belangrijkste punten goed weer. Handig vind ik dat je notities kunt toevoegen en vooral dat je je boek niet altijd hoeft mee te slepen.

Student: Jaap de Bruin

Voor mij is StudieCloud een mooie aanvulling op het lesmateriaal. StudieCloud biedt mij de mogelijkheid om mijn lesstof inzichtelijk te maken. Het feit dat de toetsvragen en samenvattingen geschreven zijn door deskundigen waarborgt de kwaliteit. Dat heeft een duidelijk toegevoegde waarde naast het boek.

Docent: S.K.P. Kuipers

Veelgestelde vragen

Wat is een studieboek met scratchcode?
Een boek met scratchcode biedt je de mogelijkheid om in te loggen op StudieCloud en online te toetsen of je de leerstof in grote lijnen beheerst, geeft je samenvattingen van elk hoofdstuk uit het boek, geeft verdieping van de stof en maakt het mogelijk notities bij de paragrafen toe te voegen.
Waarom moet ik me aanmelden?
Aanmelden is noodzakelijk om toegang te krijgen tot de extra, online mogelijkheden bij het boek. Aanmelden op de gratis nieuwsbrief van StudieCloud heeft als extra voordeel dat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen rondom StudieCloud en de boeken die beschikbaar zijn.
Welke voordelen biedt StudieCloud mij als docent?
Docenten verbonden aan een opleiding waar StudieCloud-boeken worden aanbevolen, hebben ook een scratchcode nodig om toegang te krijgen. Heeft u nog geen exemplaar met een code? Stuur dan een mail naar studiecloud@bsl.nl, dan helpen wij u verder.
Hoe krijg ik toegang tot StudieCloud?
Voer de scratchcode van het aangekochte StudieCloud-boek in. Vul daarna het aanmeldformulier in en verzend dit. Als antwoord ontvang je een e-mail. Volg de instructie in de e-mail en je kunt gebruikmaken van de faciliteiten van StudieCloud.
Kan ik ook toegang krijgen tot StudieCloud zonder het studieboek met een scratchcode?
Nee, dat is niet mogelijk. Het gebruik van StudieCloud is gekoppeld aan de aanschaf van een boek met het StudieCloud-logo.
Kunnen er meerdere boeken in mijn StudieCloud?
Ja, als je meerdere boeken met het StudieCloud-logo nodig hebt tijdens je studie, dan kun je die naast elkaar raadplegen op StudieCloud.

Hulp nodig of een vraag?

Bel 030 - 638 3736 (maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) of e-mail naar studiecloud@bsl.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vermeld de scratchcode en de titel van het boek, zodat we zo snel mogelijk kunnen helpen.

Let op: De boeken van Stapel & De Koning zijn uitsluitend te vinden op Stapelendekoning.nl


StudieCloud is meer dan een boek alleen

Bekijk hoe StudieCloud werkt Of ga naar alle boeken in StudieCloud